blockimage

Train drie keer vrijblijvend met ons mee!

Voor trainingstijden klik hier


Contributie


€ 19,10 p/maand Senioren

Vanaf 18 jaar

€ 16,60 p/maand Midweek

Vanaf 18 jaar

Doordeweeks Zaalkorfbal wedstrijden

€ 14,30 p/maand Junioren

Leeftijd t/m 18 jaar


€ 11,60 p/maand Aspiranten

Leeftijd t/m 14 jaar

€ 10,60 p/maand Pupillen

Leeftijd t/m 10 jaar

€ 2,50 p/maand Kangeroes

Leeftijd t/m 6 jaar


Aanmeldingsformulier

U kunt zich aanmelden bij DLKV door onderstaand formulier uit te printen en ingevuld te retourneren.

Veld- en zaalseizoen
Veld
Het veldseizoen loopt van halverwege augustus tot en met eind oktober en van april tot en met eind juni. We trainen en spelen de thuiswedstrijden dan op ons eigen veld aan de Dijksestraat (achter het Liemers College).
Zaal
Het zaalseizoen loopt van oktober tot en met april. We trainen in verschillende zalen in Didam en spelen de thuiswedstrijden in de Muizenberg.
Trainingen in de zaal worden in overleg met de gemeente geregeld en zullen tijdig aan de jeugd en de ouders bekend worden gemaakt. Ook zullen de tijden en zalen op de website worden vermeld. Daarnaast is DLKV te vinden als groep op facebook.

Overige informatie
Kleding
De shirts worden door de vereniging verstrekt en per toerbeurt door leden (of hun ouders) gewassen. De dames dragen een wit rokje en de heren een witte sportbroek, de sokken zijn groen. In de zaal dragen we sportschoenen (let op: geen zwarte zolen i.v.m. afgeven op de vloer). Op het veld worden voetbalschoenen gedragen. Onder het rokje mag een wit broekje worden gedragen, bij de sportwinkels zijn rokjes met een binnenbroekje te koop.
Kantine/clubhuis
Iedereen is welkom in het clubhuis, maar er wordt uiteraard geen alcohol geschonken onder 18 jaar. Sterke drank is niet verkrijgbaar, meenemen van sterke drank naar het clubterrein, toernooien en trainingsweekends is niet toegestaan en alcoholmisbruik wordt niet getolereerd!

Tot slot
Wensen we u veel plezier op en rond het veld en we hopen dat u en uw kinderen zich thuis voelen bij onze vereniging. Niet in de laatste plaats in ons clubhuis, waar ook regelmatig gezellige activiteiten plaatsvinden voor leden en ouders/verzorgers van leden.