Sponsoren
Wolf 300x129
http://www.colorsathome.nl/
Colors@Home biedt jou graag de inspiratie die je nodig hebt om jouw interieur perfect te maken.
Van de Kaasboer 300x129
http://www.vandekaasboer.nl/
Midden in het centrum van Didam bevindt zich al sinds 1982 de kaasspeciaalzaak van de regio. Kom langs en laat je verrassen door de uitstekende producten en service.
Steak 'm 300x129
http://www.steakm.nl/
Nieuw-Dijk is nog levendiger door de komst van Steak’m, een restaurant met een moderne, stoere en warme uitstraling waar iedereen zich thuis voelt.
logo prima-voor-elkaar-300x129
http://www.primavoorelkaar.com/
Samen zorgen voor zekerheid!
Gunes 300x129
http://www.restaurantgunes.nl/
Restaurant Gunes is een klein en gezellig restaurant in het hart van Didam, het is sfeervol ingericht met invloeden uit de rijke Italiaanse en Turkse cultuur.
Euronics Wiendels 300x129
http://www.euronicswiendels.nl/
Euronics Wiendels, de consumenten electronica speciaalzaak van de Achterhoek / Liemers en omgeving.
t brillehuus
http://www.brillehuus.nl/
Optiek, oogzorg en optometrie.
Schuurman 300x129
http://www.schuurmanschilderwerken.nl
Schuurman Schilderwerken werkt grotendeels voor particuliere opdrachtgevers in het onderhoudswerk, maar ook in de nieuwbouw voor onder andere schilderwerk en glaszetten.
Alexander 300x129
https://www.alexander-tweewielers.nl/
Hét adres voor fiets- en bromplezier!
De Terborgse Wijncentrale 300x129
https://www.terborgsewijncentrale.nl/
Drankenhandel Terborgse Wijncentrale heeft een zeer uitgebreid assortiment in wijnen, bieren en (fris)dranken voor horeca en evenementen.

Sponsoren zijn er in vele soorten en maten. Wij willen bij deze onze bal sponsoren in de spotlights zetten. In het afgelopen zaalseizoen van 2015/2016 heeft ons eerste team tot 2 maal toe het genoegen gehad om de wedstrijd aan te vangen met een nieuwe wedstrijdbal. De eerste die het genoegen had een bal ter beschikking te stellen was Frank Hageman van Gilsing herenmode te Didam. Bij Gilsing Herenmode vinden de mannen uit de hele regio kleding die ze “past”. Van casual, business tot trouwkostuum. Mede dankzij deze nieuwe bal wist ons 1e een belangrijke zege te halen tegen Phenix uit Goor in de strijd om het kampioenschap.
balsponsor
Een tweede die zich dit seizoen aandiende als sponsor van een wedstrijdbal, was Ciska Wierda namens Non Scolae. Non Scolae richt zich op huiswerkbegeleiding, geeft trainingen in het verhogen van weerbaarheid/vertrouwen en beter leren communiceren. Eveneens geven zij begeleiding bij echtscheidingen, rouwprocessen, begeleiding van zorgleerling en bij pestprojecten. Helaas bracht deze bal wat minder geluk en moest DLKV na een spannende slotfase de punten laten aan de Rivalen uit Doesburg. Wij danken namens DLKV beide sponsoren voor hun bijdrage!